EXEMESTAAN ACC 25MG TAB FOM – MMISU

Single Blog Title

This is a single blog caption
15
Jun

EXEMESTAAN ACC 25MG TAB FOM

EXEMESTAAN ACC 25MG TAB FOM

Door de veranderingen kunt u gevoeliger zijn voor stemmingswisselingen. U kunt vaker prikkelbaar zijn, makkelijker geïrriteerd raken en/of sneller uit balans raken. Soms gaat dit zo ver dat u uzelf niet meer herkent en u somber wordt. Depressieve gevoelens kunnen ontstaan als direct gevolg van de overgang, maar ook door confrontatie met het ziekte- en behandelproces.

  • Dergelijke medicatie moet echter dagelijks worden ingenomen en is niet vrij van bijwerkingen, zoals gewrichtspijn, stemmingswisselingen en gewichtstoename.
  • Jij was immers al in de overgang/menopauze en de behandelingen kunnen dit niet veranderen.
  • Jouw lichaam heeft tijd nodig om aan de medicatie te wennen.
  • GewrichtsklachtenOestrogenen hebben invloed op de aanmaak van gewrichtsvloeistof.

Daarbij kunt u de eerste zes weken juist een verergering van de klachten ervaren. De behandeling met anti-hormonale therapie is in deze situatie gericht op het remmen van de ziekte en het verminderen of voorkomen van klachten. Deze behandeling wordt gegeven als de arts er vanuit halotestin kopen gaat dat de kanker niet genezen kan worden. Het doel is het bereiken van een zo goed mogelijke kwaliteit van leven. Het gebruik van hormoontherapie, vijf jaar na behandeld te zijn voor borstkanker in een vroeg stadium, heeft in de meeste gevallen nauwelijks toegevoegde waarde.

Exemestaan

Vaak verdwijnen de klachten na verloop van tijd als uw lichaam is gewend aan de behandeling. Bespreek tijdens de controle’s de bijwerkingen die u ondervindt met uw arts of verpleegkundig specialist. Zij kunnen u tips geven om de hinder die u van bijwerkingen ondervindt te verminderen.

Wordt eFarma uw nieuwe apotheek?

Een effect op de overall survival is echter nog niet aangetoond. Ook is nog niet bekend in hoeverre er resistentie optreedt voor palbociclib. De huidige studies zijn allemaal uitgevoerd of gesponsord door de fabrikant.

Meldpunt medicijnen

OnvruchtbaarheidAls je post menopausaal was voor de behandeling van borstkanker, dan is dit onderwerp voor jou niet van toepassing. Jij was immers al in de overgang/menopauze en de behandelingen kunnen dit niet veranderen. Er is een duidelijke relatie tussen hormonale veranderingen en hoofdpijn. Hoe het komt dat hormonen hoofdpijn beïnvloedt is onbekend. Regelmatig wordt een combinatie van deze middelen gebruikt.

Leave a Reply